Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:56:28

Відбувся урочистий захід з нагоди третього випуску магістрів Академії Державної пенітенціарної служби

08.02.2020   09:54Агенцiя

7 лютого в конференц-залі Чернігівської обласної ради відбувся урочистий захід з нагоди третього випуску магістрів Академії Державної пенітенціарної служби.

Привітати випускників приїхав заступник Міністра юстиції України Віталій Василик, а також керівництво закладу вищої освіти та професорсько-викладацький склад, батьки та родичі.

Першим до випускників звернувся ректор Академії Державної пенітенціарної служби Олексій Тогочинський: «Тепер ваш життєвий і професійний шлях залежить тільки від вас – від ваших знань і вмінь, здобутих в Академії, від вашого ставлення до справи і до обраної професії. Перші роки служби можуть бути тяжкими. Однак отримана в Академії фахова підготовка є запорукою вашої успішної служби в практичних підрозділах».

Дипломи про закінчення другого (магістерського) рівня вищої освіти отримали 41 випускник, серед них: 20 слухачів (офіцери) за спеціальністю "Правоохоронна діяльність", 7 студентів за спеціальністю "Правоохоронна діяльність", 14 студентів за спеціальністю "Право".

З вітальним словом до випускників звернувся заступник Міністра юстиції України Віталій Василик: «У нас і у вас є повна підтримка і розуміння міністра, що чесні, порядні, фахові і патріотичні люди, справжні офіцери мають можливість залишити свій слід. Хтось на рівні району, а хтось на рівні області, а хтось згодом на загальноукраїнському рівні у побудові нової пенітенціарної системи».

Завершальним акордом урочистостей стала фотосесія магістрів з почесними гостями та спілкування у неформальній атмосфері.

Сектор зв'язків із ЗМІ та громадськістю Академії ДПтС

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини