Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:09:53

Проведення тендерних процедур: навчання в ОДА

30.12.2019   11:30Агенцiя

Про зміни та новації у сфері публічних закупівель говорили днями в облдержадміністрації на навчанні працівників апарату, керівників структурних підрозділів та фахівців, відповідальних за проведення публічних закупівель.

Варто зазначити, що в разі неналежної роботи тендерного комітету на його членів може бути накладений штраф у розмірі 17 тисяч гривень. А введення в дію наступного року норм Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель» понесе за собою як збільшення відповідальності керівників, так і підвищення штрафів до 170 тисяч гривень.

З основними аспектами нині діючого законодавства в сфері закупівель, актуальними проблемами, що виникають у замовників, відповідальністю та змінами, яких варто очікувати вже у 2020 році, ознайомила консультант, тренер з питань публічних закупівель Зінаїда Рубан.

Експерт зауважила, що нині триває перехідний період у законодавчому полі здійснення закупівель, оскільки введення в дію згаданого закону відбудеться 19 квітня. Всі процедури, розпочаті до цієї дати, завершуватимуться відповідно до чинного на сьогодні порядку.

Підсумовуючи, керівник апарату облдержадміністрації Наталія Мужикова наголосила на необхідності дотримання законодавства та строків проведення публічних закупівель, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.