Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:28:24

Вчаться фахівці служби зайнятості

28.12.2019   08:37Агенцiя

У Чернігівському обласному центрі зайнятості відбулося навчання заступників директорів філій обласного центру зайнятості та Чернігівського міського центру зайнятості.

Розпочався захід з підведення підсумків діяльності та визначення орієнтирів на майбутнє. З метою опанування нових форм і методів роботи відбулися тренінги.

У перший день на тренінгу, який проводила заступник начальника відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Ірина Чечко, учасники вчилися діловому спілкуванню. За допомогою різних практичних вправ були відпрацьовані техніки точної передачі інформації, перефразування та переформатування висловлювань, що містять негативне забарвлення, в позитивні або нейтральні, вміння переконувати оточуючих, поводитися в стресових ситуаціях, уникати конфліктів. Учасники тренінгу опанували навички вербального реагування на негативні висловлювання клієнтів, відстоювання власної позиції, способи подолання та виходу з конфліктів. 

Другого дня начальники відділу організації надання послуг роботодавцям Людмила Лисобикова та відділу організації профорієнтації Марина Кривопала навчали присутніх налагоджувати контакти з роботодавцями та професійно просувати послуги служби зайнятості. За допомогою вправ та мозкового штурму присутні проаналізували очікування від співпраці, потреби і побоювання роботодавців і консультантів роботодавців, в чому єдність і протиріччя їх прагнень, визначали особливості надання послуг роботодавцям залежно від їх типу, бар’єри ефективної взаємодії.

Також учасники тренінгу вчилися вести ділові переговори, оперативно виявляти потребу роботодавця та його очікування від служби зайнятості, переконувати їх та мотивувати, долати суперечки, реагувати на критичні зауваження, ставити питання і відповідати на них, будувати стратегію укомплектування вільних робочих місць, зокрема й на засадах рекрутингу.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.