Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:58:39

Полісмени Канади проводять тренінг для поліцейських Чернігівщини

19.12.2019   16:09Агенцiя

На базі тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Чернігівській області відбулися навчання для правоохоронців. Проводили їх троє полісменів з Канадської поліцейської місії.

В рамках місії канадські копи проводять тренінги на кілька тем. Зокрема, є оглядовий курс з кримінального законодавства; вивчення принципів деескалації ситуацій, що виходять з-під контролю; протидії домашньому насильству, а також тренінг з лідерства.

У Чернігові зібралися 25 правоохоронців з різних куточків області, яких навчають Джасвіндер Сінг, Хуан Кіхада-Мансіа і Бренден Колман.

– Цього разу для чернігівських поліцейських ми проводимо курс «Взаємодія поліції з громадою», – говорить капрал поліції БренденКолман. Він безпосередній керівник патрульних поліцейських в регіоні поблизу Ванкувера. – Під час тренінгу ми розповідаємо про альтернативні підходи в роботі з громадою. Ділимося досвідом, як можна покращити взаємодію в громаді. Мета курсу – навчити поліцейського працювати не на розкриття правопорушень, а їх попередження. Також важливим компонентом є співпраця зі ЗМІ і проведення інформаційних кампаній. Крім того. ми навчаємо розв’язувати конкретні проблеми у певних громадах, зважаючи на місцеву специфіку.

У січні цього року в Україні вступило в дію нове законодавство щодо боротьби з домашнім насильством. В Канаді подібні норми діють вже давно.

– Нове українське законодавство має багато спільних рис з канадським. Головне, що воно направлене на реальну допомогу постраждалим від насильства в сім’ї. Дуже важливо, що все більше людей стають обізнаними в темі домашнього насильна. Це сприяє тому, що постраждалі можуть прийти до поліції з упевненістю, що їм допоможуть. Я почав проводити тренінги на тему домашнього насильства в серпні цього року. Зараз я бачу серйозний прогрес у поліцейських.Вони демонструють кращу обізнаність в темі тавправне застосування отриманих знань і вмінь на практиці, – підсумував Бренден Колман.

Тренінг для чернігівських копів триватиме 10 днів. По завершенню випускникам вручать сертифікати. Здобуті на тренінгу знання поліцейські застосовуватимуть в роботі зі своїми громадами та ділитимуться досвідом із колегами, інформує Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини