Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:02:54

"Єдиний стрілецький день"

21.10.2019   08:39Агенцiя

19 жовтня Чернігівським обласним військовим комісаріатом було проведено «Єдиний стрілецький день», в якому взяли участь працівники обласного та районних військових комісаріатів разом з підрозділами територіальної оборони Чернігівської області.

Навчання проходили на військовому полігоні.

Для популяризації питань територіальної оборони в Україні, залучення до її проведення патріотично налаштованого населення та спрямування громадських об’єднань в інтересах підготовки територіальної оборони держави, щороку проводяться заходи «Єдиного всеукраїнського стрілецького дня».

Метою проведення «Єдиного всеукраїнського стрілецького дня» є:
- підвищення авторитету Збройних Сил України;
- популяризація військових традицій і звитяг Українського народу;
- сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві;
- поглиблення теоретичних знань військовозобов'язаних, відновлення практичних навичок у поводженні зі зброєю та виконання нормативів зі стрілецької зброї, виховання у особового складу загону оборони усвідомлення важливості виконання завдань, що стоять перед ними, патріотизму та наполегливості у освоєнні військових знань, згуртованості та злагодженості роботи при виконання поставлених завдань.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.