Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:51:27

Стартували курси перепідготовки військовослужбовців

04.09.2019   11:33Агенцiя

Протягом наступних трьох місяців в обласному центрі 23 військовослужбовці з числа тих, хто перебуває у відставці та звільнені у запас, матимуть можливість пройти курси за напрямом підготовки «Менеджмент перевезень і логістика».

Даний проєкт реалізовується громадською організацією «Ліга офіцерів» за підтримки офісу НАТО в Україні та Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Передувало відкриттю курсів проведення у червні цього року моніторингу ринку праці Чернігівської області. Результати дослідження показали, що одними з найбільш затребуваних нині є фахівці логістичної справи. Тож саме за цим напрямом вирішено було відкрити курси для перепідготовки військовослужбовців.

За словами організаторів, у рамках навчального процесу слухачі вивчатимуть предмети, пов’язані з практичними механізмами створення власної справи, опанують англійську термінологію морської справи, отримають навички роботи за напрямом діяльності на комп’ютері. Набуті теоретичні знання зможуть перевірити та закріпити під час обов’язкових практичних занять, які заплановані на останні два тижні навчального процесу.

Як зазначив менеджер програм НАТО – Україна з перепідготовки військовослужбовців Крістофер Штаудт, успішне освоєння програми курсів сприятиме соціальний адаптації звільнених військовослужбовців.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.