Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:50:54

Студенти Чернігівського національного технологічного університету на стажуванні в обласній раді

03.07.2019   10:05Агенцiя

Уже не один рік поспіль представницький орган Придесення охоче відкриває свої двері для студентської молоді Чернігівщини, яка виявляє бажання здобути практичні знання та навички для служби в органах місцевого самоврядування.

У червні цього року майбутні правники, які здобувають освіту в стінах одного із провідних вищих начальних закладів - Чернігівського національного технологічного університету, знайомилися із ключовими повноваженнями, юридичними тонкощами та організаційними аспектами діяльності обласної ради, її виконавчого апарату і депутатського корпусу.

Враховуючи те, що проходження виробничої практики співпало із проведенням вісімнадцятої сесії, студенти мали змогу дізнатися як здійснюється юридична експертиза та підготовка проектів рішень, організовується робота постійних комісій, президії, депутатських фракцій та пленарного засідання.

Крім того, молодь долучилася до участі в роботі постійної комісії обласної ради з питань розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації та європейської інтеграції. Студенти мали змогу на власні очі побачити як відбувається вивчення, попередній розгляд та обговорення депутатами та розробниками проектів рішень, які вносяться на розгляд ради.

Крім того юні юристи відвідали пленарне засідання вісімнадцятої сесії обласної ради та стали свідками того, як народні обранці Чернігівщини працюють, дискутують та приймають важливі для соціально-економічного розвитку Чернігівщини рішення, повідомляє Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.