Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 14:50:45

Вступна кампанія в Україні: почалася реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів

01.07.2019   17:30Агенцiя

Від сьогодні абітурієнти можуть реєструвати власні електронні кабінети.

1 липня розпочинається реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів, які планують вступати на навчання до вишів на основі повної загальної середньої освіти.

У 2019 році системою подання заяв в електронній формі можуть скористатись вступники, які мають свідоцтво про здобуття повної загальної освіти або атестат про повну загальну середню освіту, виготовлений з використанням фотополімерних технологій, та сертифікати ЗНО 2017, 2018 і 2019 років (окрім сертифікату ЗНО 2017 з англійської, французької, німецької та іспанської мов) і бажають вступити на денну або заочну форми навчання за освітніми ступенями бакалавр, молодший бакалавр, (магістр медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань), а також на денну форму навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст.

Під час реєстрації електронного кабінету вступник має зазначити адресу електронної пошти, пароль для входу до кабінету, номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, серію та номер документа про повну загальну середню освіту, а також середній бал атестата. Після створення особистого електронного кабінету вступника через нього буде відкрита можливість подання заяв у заклади вищої освіти.

Подання заяв до закладів вищої освіти України через електронні кабінети триватиме з 10 до 22 липня 2019 року.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.