Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:41:30

Студентський науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення

15.05.2019   10:55Агенцiя

У Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя 14 травня відбулася традиційна ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Студентський науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення», учасниками якої стали 106 молодих дослідників із 18 закладів вищої освіти України, Білорусі та Польщі.

Науково-теоретична частина конференції і виступи молодих науковців з актуальних соціальних проблем сьогодення, і звіти про роботу науково-проблемних груп, які діють при кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя, (У 2018-2019 нр. діяло 5 груп під керівництвом Борисюк С. О., Хлєбік С. Р., Останіної Н. С., Качалової Т. В., Бондаренко Г. Г.)і відзначення кращих студентів-науковців за підсумками навчального року (Опанасенко О., Мамич В., Грищенко Н., Мостовенко С., Шейко О.).

Практична частина конференції була насичена цікавими, актуальними професійно-спрямованими майтеркласами:
«Молодіжний банк ініціатив», який проводила Анжела Тимченко, директор Молодіжного центру, Голова Правління ГО «Лабораторія Ініціативної Молоді»;
«Social Inclusion: Best Practices», який проводили Sidney Hoshko, Michael Kelly, volunteers of U.S. Peace Corps in Ukraine.

Повністю з доповідями гостей і господарів конференції можна познайомитися на сторінці кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи сайту НДУ.

Головним висновком конференції можна вважати розвиток партнерських стосунків між різними ЗВО України та зарубіжжя, активізацію нових пошуків студентів з вивчення актуальних проблем соціальної роботи в сучасному соціумі.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.