Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:01:21

Пройшов семінар "Про можливості підтримки малого і середнього підприємництва"

28.11.2018   10:35Агенцiя

27 листопада в Агенції регіонального розвитку пройшов семінар для підприємців міста Чернігова на тему: «Про можливості підтримки малого і середнього підприємництва».

Організаторами заходу виступили Департамент економічного розвитку ОДА в партнерстві з Агенцією регіонального розвитку та Регіональним фондом підтримки підприємництва по Чернігівській області.

В ході семінару його учасники мали змогу почути представників установ інфраструктури підтримки МСП області.

Зокрема, Наталія Шеремета, керівник відділу Чернігівська ТПП, розповіла про діяльність Центру інформаційної підтримки бізнесу, що працює на базі палати в рамках проекту ЄБРР, а також про інші програми та сервіси, які пропонуються підприємцям даною установою, такі як Erasmus for Young Entrepreneurs, Enterprise Europe Network Ukraine та інші.

Cвітлана Полторацька, заступник директора Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА, проінформувала про механізми підтримки МСП в області, а також щодо реалізації в області проекту FORBIZ, направленому на розвиток МСП в регіоні.

Тарас Молочко, директор ДО «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області», ознайомив присутніх з діяльністю установи яку він очолює, та умовами кредитування, які можуть бути цікаві бізнесу.
Сергій Хоботня, директор Агенції регіонального розвитку, розповів про роботу установи в сфері підтримки підриємництва та її подальші плани, зокрема старт проекту "Інноваційний бізнес-акселератор", направлений на підтримку стартапів в області.

Учасники семінару позитивно оцінили подану інформацію, внесли конструктивні пропозиції щодо покращення системи підтримки підприємництва та висловили вдячність за організацію подібних заходів.


Агенція регіонального розвитку Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини