Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:09:38

День знань Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка

01.09.2018   13:51Агенцiя

Цьогорічне свято 1 вересня відзначили ходою всіх студентів та викладачів університету від Красної площі до пам’ятника Борцям за волю України.

Студентів привітав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

"Першокурсникам бажаю, щоб навчання було цікавим. Випускникам: не забувати про Чернігів, навіть досягши вершин кар'єрного зростання. І всім нам - спільно працювати, щоб робити наше місто кращим!», - сказав міський голова.

День знань цього року, як зауважив ректор університету Микола Носко, особливий – стартує перший навчальний рік закладу у статусі національного університету «Чернігівський колегіум».

Віддали данину пам’яті і випускникам університету, які загинули в АТО: Говорущенко Сергій, Бруй Микола, Найдьон Олександр, Бушнін Евген, Іщенко Андрій, Запека Віктор.

Як відомо, університет «Чернігівський колегіум» здійснює підготовку фахівців освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» із 8 галузей знань, 31 спеціальностей освітнього ступеня бакалавр та 24 спеціальностей, за якими здійснюється підготовка за освітнім ступенем магістра.

В університеті навчається більше 3,5 тисяч студенів. А за увесь час діяльності закладу підготовлено більше 50 тисяч випускників.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини