Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:27:49

Майбутні медійники пройшли навчання на UA: ЧЕРНІГІВ

31.07.2018   18:09Агенцiя

28 липня завершилося навчання в рамках курсу "Як працюють новини на UA: ЧЕРНІГІВ". 22 учасники протягом місяця вдосконалювали навички роботи в медіа.

Разом із командою радіо та телебачення Суспільного Чернігівщини учасники пройшли курс, що складався з п'яти тем:
    стандарти журналістики
    телевиробництво: зйомка, монтаж, робота в студії
    радіовиробництво: інтерв’ю, робота з голосом
    мистецтво інтерв’ю
    digital-журналістика, робота в соціальних медіа

"Так легко розклали все по поличках, що навіть людина, яка в принципі до журналістики не мала жодного стосунку, зрозуміла абсолютно все. Креативні завдання від тренерів надихнули мене й дали поштовх для розвитку та роботи над собою", – розповіла у Фейсбуці учасниця Юлія Науменко.

Участь у навчанні була безкоштовною, по завершенню всім видали сертифікати про проходження курсу та запросили на стажування в команду Суспільного. Організатори також поділилися враженнями.

"Для мене це був новий досвід. Я звикла слухати людей, а тут необхідно було ділитися тим, що маєш сам. Дякую друзям і майбутнім колегам, що були емоційними та справжніми!" – сказала шеф-редакторка новин на UA: ЧЕРНІГІВ Алла Скорик.

Організатори заявляють, що це був пілотний проект і надалі планується організація подібних навчань для підвищення компетенцій медійників Чернігівської області.

"Одна з ключових задач для нас у цьому проекті – дати людям зрозуміти, що таке Суспільне мовлення. Ми вчили учасників не боятися, вміти подавати збалансовану інформацію – вимикати серце і вмикати голову. Це були практичні заняття, учасники працювали у новинній студії, брали коментарі, займалися відеомонтажем – загалом могли відчути себе справжніми журналістами", – зазначив продюсер Чернігівської філії Суспільного Артем Шелковий.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини