Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:34:18

Працівники системи БВПД у Чернігівській області та адвокати навчалися бути стресостійкими

26.04.2018   21:33Агенцiя

24 квітня працівники центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області та адвокати Чернігова взяли участь у засіданні за «круглим столом» на тему: «Стресостійкість та методи її формування».

Захід відкрила заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Олеся Пирковська. Вона зазначила, що проведення таких заходів є надзвичайно важливим для правників системи безоплатної правової допомоги та  адвокатів, які щодня працюють з людьми.

Кандидат психологічних наук, доцент Юлія Дем’яненко розповіла присутнім про синдром «професійного вигорання», його причини та наслідки; визначення шляхів профілактики та подолання. Вона підкреслила, що підвищений інтерес до професійного вигорання обумовлений значним зростанням кількості працівників, які почуваються виснаженими к морально, так і фізично, що в результаті позначається на ефективності професійної діяльності, психологічному самопочутті, так і на стосунках в сім’ї.

Кандидат в майстри спорту по самбо та дзюдо, старший викладач кафедри фізичної підготовки В’ячеслав Сорокопуд ознайомив присутніх з запобіжними заходами під час спілкування з агресивними клієнтами.

Нагадуємо, даний захід був організований в рамках підписаного 4 квітня 2018 року Меморандуму між Регіональним центром та Академією Державної пенітенціарної служби.

Метою цього Меморандуму є співпраця та обмін інформацією і досвідом в межах відповідних функцій і повноважень Сторін, здійснення наукової та практичної діяльності у сфері забезпечення верховенства права, розширення можливостей отримання безоплатної правової допомоги, розвитку адвокатури, захисту прав і свобод людини та громадянина на основі рівноправності, взаємної вигоди дотримання загальноприйнятих норм і принципів.

По закінченню заходу учасники обмінялися особистими позитивними враженнями та намітили тему наступного заходу, що відбудеться в травні поточного року.

Нагадуємо, за правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м.Чернігів, ул. П'ятницька, 39, оф. 711, тел: (0462) 651-477, E-mail: office.chernihiv@legalaid.cn.ua

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.