Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:06:49

За підтримки представництва НАТО в Україні

09.12.2017   10:33

Навчальний центр Громадської організації «Ліга офіцерів»уу cмт Гончарівське 8 грудня почав проведення проекту "Допомога в соціальній адаптації звільненим військовослужбовцям Збройних Сил України" за підтримки представництва НАТО в Україні.

руки

руки

Мета проекту – надати допомогу в професійній переорієнтації звільнених у запас військовослужбовців Збройних Сил України або таких, які підлягають звільненню. Проект спрямований на успішну адаптацію військових у цивільному житті.

Для реалізації цього проекту була проведена досить масштабна та кропітка підготовча робота. Спершу в чернігівському гарнізоні менеджери ГО «Ліга офіцерів» разом з командуванням військових частин відібрали військовослужбовців, які будуть проходити професійну перепідготовку і в подальшому отримають допомогу в працевлаштуванні. Унаслідок злагоджених дій сформована група слухачів, що нараховує 23 особи.

Також для успішного результату перепідготовки офіцерів важливу роль відігравав і вибір професій. З цією метою в вересні 2017 року ГО «Ліга офіцерів» провела моніторинг ринку праці в регіоні проживання кандидатів на навчання. У результаті плідної співпраці усіх сторін було визначено напрямок для перепідготовки сформованої групи офіцерів, а саме – «Менеджмент перевезень та логістика».

Потім був чітко окреслений термін проведення занять, узгоджений з командуванням частин Чернігівського гарнізону та менеджером програм НАТО  в Україні - паном Крістофером Штаудт, підібрані навчальні заклади, викладачі та тренери для проведення занять, семінарів та тренінгів з військовослужбовцями, підписані угоди взаємодії та співпраці з навчальним центром «Промінь».

Окрім навчального процесу, спрямованого на здобуття додаткового фаху, для слухачів заплановані тренінги з особистого розвитку, заняття зі складання й написання резюме та підготовки до співбесід з роботодавцями. До проекту також будуть залучені й приватні підприємці, які мають успішний досвід працевлаштування громадян.

Проект проходить по всій Україні, більш ніж у 70 населених пунктах, та користується великим попитом. Найбільш затребуваними видами підготовки є спеціальності пов'язані з економічним блоком, менеджменту,  комп'ютерним напрямом і вивченням  іноземних мов.


Прес-служба ГО «Ліги Офіцерів»

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.