Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:11:22

Чернігівські школярі змагалися у квесті, щоб краще пізнати історію рідного міста

27.10.2017   13:10Агенцiя

Під час осінніх канікул, 25 жовтня, для учнів 7-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова на території стародавнього Валу було проведено історико-краєзнавчий квест «Чернігів — місто легенд», який організував методичний центр управління освіти Чернігівської міської ради.

У першому історико-краєзнавчому квесті взяли участь п'ятнадцять команд загальноосвітніх навчальних закладів міста (№1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 11, 12, 13, 19, 21, 22, 31, 32). На учнів очікували цікаві завдання у віршованій формі, виконання яких передбачало знання історичних місць, пам’яток культури та архітектури, життя і творчості видатних історичних особистостей.

Історико-краєзнавчий квест пройшов у товариській та змагальній атмосфері. Діти хоч і втомилися, однак з користю провели своє дозвілля на свіжому повітрі. Найкмітливішими та найспритнішими виявились учні СЗНЗ №2, які найшвидше відшукали всі станції та посіли перше місце.

Другою стала команда ЗНЗ №9, а треті –  учні СЗНЗ №1.

Далі місця розподілились таким чином: ЗНЗ №4, ЗНЗ №21, гімназія №31, ЗНЗ №6, ліцей №22, ЗНЗ №3, ЗНЗ №7, ЗНЗ №19, ЗНЗ №13, ліцей №32, ЗСШФМП №12, колегіум №11.

Команди-переможці отримали дипломи та цінні подарунки від управління освіти Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини