Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:05:00

Основні напрями організації та здійснення контрольно-перевірочної роботи

07.06.2017   17:39Агенцiя

Про основні напрями організації та здійснення контрольно-перевірочної роботи йдеться під час тематичного короткотермінового семінару, який проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 6 по 9 червня.

Участь у навчанні беруть спеціалісти відділу організації контрольно-перевірочної роботи та відділів контрольно-перевірочної роботи № 1-4 управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю головного управління Пенсійного фонду України в області.

Під час семінару висвітлюватимуться пріоритетні завдання підрозділів контрольно-перевірочної роботи органів ПФУ; стратегія модернізації та розвитку ПФУ на період до 2020 року; регламент організації контрольно-перевірочної роботи в органах ПФУ в  області; цільове використання коштів та фінансовий аудит.

Увага присутніх звертатиметься на актуальні питання забезпечення додержання законодавства в діяльності органів ПФУ; положення антикорупційного законодавства; практичні аспекти контролю за достовірністю документів, виданих для призначення пенсії та організацію роботи органів ПФУ щодо виконання законодавства про пенсійне забезпечення.

Фахівці відділів контрольно-перевірочної роботи дізнаються про новітні технології та сервіси ПФУ; практичні аспекти використання даних реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування в органах ПФУ.

Також програмою семінару передбачена серія практичних занять та тренінгів, присвячених питанням ділового мовлення, ораторського мистецтва, корпоративної культури державного службовця та методів подолання синдрому професійного вигорання.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.