Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:24:04

У Чернігівській міськраді нагородили переможців фінальних етапів Всеукраїнських інтелектуальних змагань

07.06.2017   10:12

Вперше у Чернігові переможці фінальних етапів Всеукраїнських інтелектуальних змагань цього року отримуватимуть стипендію – 500 гривень щомісячно.

Про це повідомили під час традиційної зустрічі у Чернігівській міській раді з учнями-переможцями Всеукраїнських інтелектуальних, спортивних змагань та претендентами на нагородження золотою та срібною медалями за досягнення у навчанні.

З високими досягненнями у навчанні талановиту учнівську молодь привітали Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, начальник управління освіти міської ради Василь Білогура. На зустрічі були присутні також вчителі та директори шкіл міста.

За словами Василя Білогури для нагородження запрошені 47 переможців, з яких: 23 учні здобули 24 дипломи Всеукраїнського рівня, 22 учні вибороли дипломи І ступеня обласного етапу олімпіад, 2 ученицістали переможцями Чемпіонату України серед ДЮСШ і позашкільних навчальних закладів зі спортивного орієнтування.

Начальник управління освіти міської ради Василь Білогура підкреслив, що Чернігів має потужний потенціал творчої та обдарованої молоді і нашому місту є ким пишатися.

Загалом серед нагород такі: 13 дипломів Всеукраїнських учнівських олімпіад з 11-ти навчальних предметів, 7 дипломів Всеукраїнського етапу МАН у 6-ти відділеннях, 4 дипломи мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка та 37 дипломів І ступеня обласного етапу олімпіад.

Крім того, наголошено, що саме цього року вперше в історії Чернігова переможці фінальних етапів Всеукраїнських інтелектуальних змагань отримуватимуть стипендію 500 гривень щомісячно. А переможці ІІІ етапу (обласного) Всеукраїнських учнівських олімпіад – 300 гривень щомісячно. Учителям, учні яких стали переможцями, доплачуватимуть надбавку щомісячно 30% та 10 % відповідно.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко у своєму вітальному слові сказав, що місто має робити все можливе, аби стимулювати учнівську молодь на нові досягнення.

- Місто завжди приділятиме значну увагу освітній галузі, тому ще це наше майбутнє, - наголосив міський голова. 

У привітаннях також зазначено, що школярі мають цінувати своїх батьків та вчителів, які зробили значний внесок у їх особистісне становлення та розвиток.

Чернігівський міський голова вручив переможцям пам’ятні подарунки та сертифікати на отримання щомісячної премії впродовж поточного року.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини