Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:23:50

"Кращий вихователь року": переможці-2017

05.05.2017   11:27Агенцiя

Серед педагогічних працівників центрів соціально-психологічної реабілітації дітей відбулася фінальна частина обласного конкурсу "Кращий вихователь року".

Цьогоріч захід відбувся у Ніжинському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Його учасники — працівники профільних центрів  міст Чернігова, Ніжина та села Хмільниці Чернігівського району. Дев’ять конкурсантів за звання кращого у професії змагалися у номінаціях: «Духовні скарби нації», «Здоров’я — найцінніший дар» та «Психологічна допомога».

Конкурс проводився у два етапи. Під час першого (заочного) етапу учасники презентували власний досвід роботи, практичні здобутки та напрацювання. Другий (очний) етап — демонстрація фахової майстерності на прикладі конкретних виховних заходів, майстер-класів, психологічних занять та методик роботи з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Зокрема, конкурсанти представили креативні та інноваційні підходи до проведення занять з національно-патріотичного виховання, формування здорового способу життя, особистої цінності та власної гідності у дітей.

За результатами випробувань переможцями стали:


- у номінації «Духовні скарби нації» — вихователь Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Наталія Хуторна;

- у номінації «Здоров’я — найцінніший дар» — вихователь Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Людмила Вакуленко;

- у номінації «Психологічна допомога» — практичний психолог Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Алія Зайцева.

«Колектив-переможець» — Ніжинський центр соціально-психологічної реабілітації дітей.


За інформацією Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.