Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:02:15

У Чернігові визначили кращих юних математиків країни

25.03.2017   10:14Агенцiя

Четвертий етап 57-ї Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики урочисто завершився 24 березня.

Саме з цього турніру стартував сезон всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів 2016-2017 навчального року.

У два тури 168 учнів виконували математичні завдання різного рівня складності. Восьмикласників представляли 46 учнів, 9 клас – 44, 10 клас – 40. Також змагалися 38 випускників.

За результатами олімпіади 82 школярів нагородили дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів. Також учасники отримали заохочувальні призи від оргкомітету та журі. Грамоти вручили й авторам найцікавіших задач, розроблених для турніру.

Вітаючи юних математиків, заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Олена Соронович зауважила:

— Інтелектуальні змагання допомагають вам, молодим людям, ставати освіченими, конкурентоспроможними та духовно багатими особистостями. Сподіваюся, що отримані за роки навчання знання дозволять вам у подальшому житті реалізувати свої професійні амбіції.

До слова, дні напруженої, але цікавої роботи, складних конкурсних змагань проходили в поєднанні з активним відпочинком під час екскурсій. Учні, керівники команд, члени журі відвідали пам’ятні місця Чернігова, дізналися більше про історію храмів та видатних особистостей, чиє життя і творчість пов’язані з Чернігівщиною.


За інформацією Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини