Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:12:43

Практичні навички стануть у нагоді

20.10.2016   14:31Агенцiя

Студенти Чернігівського інституту МАУП відвідали пивний комбінат «Десна» («САН ІнБев Україна»).

19 жовтня для студентів інституту була організована екскурсія на Чернігівський пивний комбінат «Десна», який у 2006 році разом з Миколаївки пивзаводом «Янтар» та Харківським «Рогань» утворили об’єднання, що увійшло до складу найбільшого пивоварного концерну AB In Bev.

На сьогоднішній день це - потужне підприємство. Пиво розливається на 6 лініях, імпорт пива здійснюється більш ніж у 50 країн світу. Завод дотримується екологічних стандартів.

Під час проведення екскурсії працівник-екскурсовод розповів про історію виникнення підприємства, його успіхи та шляхи розвитку, про асортимент продукції, серед якої різноманітні сорти пива, безалкогольні напої, слабоалкогольні напої та снекі.

Студенти поринули у захоплюючу подорож пивоварнею, ознайомилися з класичною технологією виробництва пива за допомогою найсучаснішого обладнання, побачили унікальні варильні системи, найбільші бродильні танки, найпотужніші лінії розливу.

Викладачів і студентів на території заводу вразив ідеальний порядок, на всіх дверях таблички з фото співробітників, на стінах – стенди з усілякою наочної інформацією про успіхи компанії, про заохочення співробітників і покрокові рекомендації до кар’єрного росту. Одним з головних досягнень заводу,  про що свідчить перший стенд на його вході і перший коментар екскурсовода, є відсутність за останні 6 років нещасних випадків на виробництві.

Приємно здивувало ставлення заводу до безпеки відвідувачів. Кожному з групи були виділені халати, фірмові кепки, спеціальні черевики, а також була прочитана невелика лекція з охорони праці та правил поведінки на підприємстві.

Наприкінці екскурсії на студентів очікував приємний сюрприз – символічні подарунки на згадку про екскурсію до підприємства.

Висловлюємо вдячність працівникам заводу за гостинний прийом та надану можливість детально ознайомитися з діяльністю і технологічними процесами одного із провідних підприємств України з виробництва напоїв.

Ця екскурсія справила незабутнє враження на студентів і викладачів і надовго запам’ятається всім.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.