Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:12:20

На порядку денному - національно-патріотичне виховання

16.09.2016   11:01Агенцiя

Окреслити цілі і завдання, напрацювати план подальшої роботи Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Чернігівській ОДА – з цією метою зібрались представники влади, громадських організацій та відповідних структур на першому засіданні ради 15 вересня.

Зібрання проводила заступник голови облдержадміністрації — керівник апарату ОДА Наталія Романова.

Члени профільної Координаційної ради відзвітували про проведену роботу з національно-патріотичного виховання в рамках реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 - 2020 роки у І-ІІІ кварталах 2016 року.

Зокрема директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш окреслила основні положення обласної програми «Молодь Чернігівщини» на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням сесії обласної ради.

Було продемонстровано фотозвіти реалізованих заходів та акцій з національно-патріотичного спрямування, проведених в області у першому півріччі поточного року.

Департамент сім’ї, молоді та спорту ОДА продовжує підтримувати проекти міських громадських організацій (МГО), котрі заплановані на вересень: комплексна програма «Медіа-виставка: конкурс юнацького патріотичного малюнку» та «Твоя листівка для воїна» (реалізує МГО «Асоціація безперервної фахової освіти «Атенеум»), проект «Екологічний погляд у майбутнє» (реалізує МГО Міський молодіжний центр «Жменя»), програма зниження темпів розповсюдження ВІЛ «В ім’я життя» (реалізує Чернігівське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації (ЧОВ ВБО) «Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ»).

Поділились власним досвідом проведення заходів відповідного спрямування і представники громадських організацій.

Учасники наради приділили значну увагу питанню виховання у молоді поваги та шанобливого ставлення до загиблих героїв. Говорили і про встановлення меморіальних дошок та стендів у навчальних закладах області. Не оминули увагою й всеукраїнську акцію «Єдина родина України», що цьогоріч відбулася на Чернігівщині.

Зібрання надало пропозиції стосовно подальшої роботи Координаційної ради та висловило сподівання на продуктивну взаємодію органів влади та громадськості.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини