Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:04:14

У навчальних закладах Чернігова пролунав перший дзвоник

01.09.2016   14:42

У школах Чернігова розпочався новий навчальний рік. З нагоди Дня знань у всіх загальноосвітніх навчальних закладах міста пройшли урочисті лінійки. Сьогодні чернігівські школи відкрили свої двері для 3100 першокласників, повідомила Прес-служба Чернігівської міської ради.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко побував на святі знань у Чернігівському навчально-реабілітаційному центрі №2 та у загальноосвітній школі №1, яка традиційно зібрала учнів і вчителів, гостей у Літньому театрі міського Парку культури та відпочинку.

У навчально-реабілітаційному центрі №2 Владислав Атрошенко привітав учнів і вчителів зі святковим днем 1 вересня, а також привітав першачків з першим кроком до країни знань. Вітаючи учнів та вчителів міський голова запевнив, що міська влада робитиме все  можливе в межах міського бюджету для того, щоб діти отримали таку саму увагу й такі самі знання, як і в інших навчальних закладах. Одночасно Владислав Атрошенко побажав успіхів новому директору цього закладу Регіні Гусак.

Цього рокув 1-й клас до навчально-реабілітаційного центру №2 прийшли 16 учнів, загалом у навчальному закладі – 137 школярів.

У загальноосвітній школі №1 свято першого дзвоника розпочалося з параду першокласників. Міський голова під час свого виступу привітав школярів, вчителів, батьків із святковим днем - Днем знань та початком нового навчального року.

Владислав Атрошенко: «Я всім бажаю успіхів на цікавому шляху по країні знань, можливо трішки складному, але щоб ваша мандрівка не обтяжувала вас".

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.