Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:35:47

Завершилися навчальні збори резервістів 1-ї окремої танкової бригади оперативного командування "Північ"

25.06.2016   09:31

На базі 1-ї окремої гвардійської танкової бригади оперативного командування «Північ», що в селищі Гончарівське на Чернігівщині, завершилися десятиденні навчальні збори резервістів оперативного резерву першої черги.

Переважна більшість резервістів, які прибули на збори - бійці, які проходили військову службу в складі цієї бригади у різні хвилі мобілізації, мають бойовий досвід участі в антитерористичної операції. Екіпажі бойових машин, командири підрозділів добре знають один одного, разом воювали на Донбасі.

В ході насичених бойових тренувань резервісти продемонстрували добре володіння бойовою технікою. Вони відновили свої бойові навички, провели бойове злагодження у складі підрозділів та виявили високий рівень підготовки та бойовий вишкіл під час проведення бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою.

Командувач оперативного командування «Північ» генерал-майор Олександр Локота подякував особовому складу танкової бригади за самовідданість при виконанні навчально-бойових завдань.
За сумлінну службу, близько трьохсот резервістів та військовослужбовців частини відзначено медалями, нагрудними знаками та грамотами.

Слід зазначити, що чимало резервістів виявили бажання підписати контракт та продовжити службу в цій бригаді. 


Вадим Мисник

Останні новини Чернігівщини

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини