Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:08:50

Фахівці ДСНС проводять профілактично-роз'яснювальні рейди житлового сектору громадян

25.06.2016   09:15

З метою профілактики пожеж, інших надзвичайних подій 23 червня рейдовою бригадою проведено профілактичне відпрацювання на території села Данівка Козелецького району.

Фахівцями обласного управління ДСНС та районного відділу особлива увага приділялась профілактичним бесідам з соціально незахищеною категорією населення: самотніми громадянами похилого віку, інвалідами, багатодітними та неблагонадійними родинами.

Рятувальники роз’яснили основні правила безпечної поведінки у побуті, зокрема під час користування електричними приладами, перебування у природних екосистемах, біля водойм, а також у разі виявлення вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів.

В період канікул діти мають багато вільного часу для дозвілля й не завжди перебувають під наглядом дорослих, тож ризик виникнення надзвичайних подій за їх участю значно зростає. Тому, працівники ДСНС акцентували увагу батьків щодо недопущення залишення дітей без відповідного нагляду, а також навчання підростаючого покоління правилам безпеки.

Під час профілактичного відпрацювання мешканцям села рятувальники вручили відповідні листівки й пам’ятки. Крім того, для поновлення інформаційних куточків у сільській раді та загальноосвітніх навчальних закладах були надані необхідні профілактично-роз’яснювальні матеріали.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини