Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:32:45

Сосницька гімназія отримала новий шкільний автобус на свято останнього дзвоника

28.05.2016   12:15

Гарний подарунок на свято останнього дзвоника сьогодні отримала Сосницька гімназія ім. О. П. Довженка. Ключі від нового шкільного автобусу директору навчального закладу вручив заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко.

Вітаючи учасників заходу, він зазначив, що важливою складовою забезпечення рівного доступу кожної дитини до якісної освіти, незалежно від того, де вона мешкає, є організація підвозу учнів до місць навчання.

– Цього року за кошти державного бюджету область придбала 6 шкільних автобусів. У планах – ще понад 30 транспортних засобів, але вже на засадах співфінансування з місцевими бюджетами, – повідомив заступник голови облдержадміністрації.

Нові автобуси стануть у нагоді як для підвозу дітей із довколишніх сіл, так і для екскурсій малечі та юнацтва.

Сергій Сергієнко побажав педагогам, школярам і їх батькам міцного здоров’я, добра, щедрої долі та здійснення мрій. Він також запевнив присутніх, що обласна державна адміністрація спільно з місцевою владою і надалі працюватимуть над поліпшенням умов для навчання і виховання підростаючого покоління.

Учасників заходу привітали голова районної державної адміністрації Валентин Очередько та Сосницький селищний голова Андрій Портний.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.