Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:32:14

Підведені підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Безпека в житті – життя в безпеці"

14.05.2016   12:16Агенцiя

13 травня, у Чернігові на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності пройшов обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості під назвою "Безпека в житті – життя в безпеці".

Його організаторами виступили Чернігівське відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки», управління ДСНС, а також освіти і науки облдержадміністрації.

Проводився такий захід з метою пропаганди серед дітей і молоді здорового й безпечного способу життя, формування культури безпечної поведінки та залучення громадськості до проблем дитячого травматизму.

На обласний етап конкурсу надійшли кращі роботи переможців шкільних та районних етапів. Власні літературні твори, казки, вірші, малюнки, фотографії, м’які іграшки та рукоділля – ось неповний перелік робіт, які надійшли на адресу організаторів.

З числа талановитих робіт в трьох вікових групах та семи номінаціях журі відібрало найкращі, які візьмуть участь у Всеукраїнському дитячому конкурсі.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини