Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:03:00

Навчання дітей правилам безпечної поведінки є невід'ємною частиною виховання підростаючого покоління

06.05.2016   07:11Агенцiя

Знаючи основні вимоги та маючи навики поводження в надзвичайних ситуаціях, дитина в майбутньому не стане винуватцем їх виникнення і зможе захистити себе і оточуючих.

5 травня в рамках проведення "Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності" рятувальники Чернігівського міського відділу Управління ДСНС у Чернігівській області завітали до вихованців дошкільних навчальних закладів № 57 та № 65, що в обласному центрі.
 
Під час класно-групових занять рятувальники в ігровій формі та з урахуванням вікових особливостей, звернули увагу дітей на основні причини виникнення пожеж, фактори небезпеки та можливі наслідки пустощів дітей з сірниками, запальничками, газовими приладами та іншими небезпечними предметами й речовинами. Вихованці дитсадків приймали активну участь у проведенні заходів, зокрема відповідали на запитання та відгадували загадки з питань безпеки життєдіяльності.

Крім того, рятувальники ознайомили дітей з пожежною технікою та спеціалізованим обладнанням, за допомогою яких здійснюються рятувальні роботи, ліквідовуються пожежі й інші надзвичайні ситуації. Кожен з дітей мав можливість поміряти пожежну каску та захисний протигаз, включити сирену та ліквідувати умовну пожежу за допомогою пожежного ствола.

На завершення заходу персонал та вихованці дитячих садочків подякували рятувальникам за подароване свято та пообіцяли завжди дотримуватимуться правил безпечної поведінки.

Останні новини Чернігівщини

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті 12:36

Допомога при гострому мозковому інсульті входить до Програми медичних гарантій, пацієнт із підозрою на інсульт безоплатно отримує всю необхідну діагностику, а у разі підтвердження діагнозу – лікування. У Чернігівській області допомогу при інсульті надають 10 закладів, які мають договір з Національною службою здоров’я України.

Легендарний лікер Jägermeister: як виготовляється та як правильно пити? 12:28

Більше восьмидесяти натуральних компонентів, строго виважена рецептура та понад 80 років історії — все це характеризує один з найвідоміших лікерів у світі, Jägermeister.

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини 12:20

За матеріалами СБУ суд виніс вирок двом російським військовим, які скоювали воєнні злочини під час окупації Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини