Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:11:25

Чернігівські школярі змагатимуться за звання "Фінансовий геній-2016"

18.03.2016   10:50Агенцiя

І зможуть виграти до 50 тисяч гривень на освіту

Отримати 50 000 грн на навчання у виші та перевірити рівень своїх економічних знань зможуть випускники будь-якої української школи.
В Україні розпочалася реєстрація учасників олімпіади «Фінансовий геній – 2016», яку проводить національна програма фінансової грамотності «ЮніорБанк». Узяти участь в ній зможе будь-який випускник загальноосвітньої школи не залежно від місця проживання та оцінок у табелі. Щоб поборотися за головний приз – 50 000 грн на навчання у виші, навіть не доведеться вставати з-за столу – перший заочний тур олімпіади проходить онлайн.

«Це унікальна олімпіада, стати учасником якої може будь-хто, – говорить Олена Бжестовська, керівник ЮніорБанку. – Володарем гранта на навчання може виявитися випускник будь-якої школи, міської чи сільської. Окрім того, всі учасники проекту отримають чудовий шанс підготуватися до вступних тестувань з економіки без залучення репетиторів».

Щоб стати учасником олімпіади, потрібно до 24 березня зареєструватися на сайті juniorbank.com.ua. Ще однією умовою участі в проекті є наявність Картки ЮНІОРА. Її можна безкоштовно відкрити в будь-якому відділенні банку або замовити на сайті. Потім протягом чотирьох тижнів конкурсанти повинні виконати завдання дистанційного туру (тести та завдання на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи). Після складання тестів і вирішення завдань учасникам «Фінансового генія» будуть нараховуватися конкурсні бали.

Учасниками фінального туру олімпіади, що пройде наприкінці квітня в головному офісі ПриватБанку в Дніпропетровську, стануть 20 конкурсантів, які набрали найбільше балів під час першого етапу. Серед фіналістів за підсумками вирішення практичних завдань і кейсів буде визначено переможця року, який отримає головний приз олімпіади.

Прес-служба ПриватБанку в Чернігові

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини