Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:41:15

Соціальний супровід сімей опікунів, піклувальників, соціальне супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу

16.10.2015   09:44Агенцiя

Тематичний короткотерміновий семінар для спеціалістів районних та міських Чернігова, Ніжина, Прилук центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проходить в Центрі перепідготовки та підвищення 15-16 жовтня.

У відкритті заходу взяли участь директор Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Кот та заступник директора Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Старовойт.

У своїх виступах вони охарактеризували наявний стан, проблеми та перспективи розвитку сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Учасники семінару розглянуть актуальні аспекти діяльності служб у справах дітей, щодо функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу; нормативно-правове регулювання питань захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Під час практичних занять та тренінгів фахівці служб опрацьовуватимуть особливості роботи соціальних працівників з дітьми підліткового віку; підходи до налагодження спілкування з дитиною (покарання «за» і «проти») та шукатимуть шляхи підвищення ефективності здійснення соціального супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Також в рамках зазначеного навчання відбудеться тематична зустріч «Застосування новел антикорупційного законодавства як необхідний чинник до зростання доброчесності», яку проведе Сергій Гула – аналітик Transparency International Україна, член Ради громадського контролю Національного антикорупційного бюро України, адвокат.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини