Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 01:03:47

Сергій Березенко привітав чернігівців з Днем знань. ФОТОрепортаж

01.09.2015   17:14Агенцiя

У День знань, народний депутат України Сергій Березенко відвідав навчальні заклади Чернігова.

На святі Першого дзвоника у школі №27 народний депутат привітав вчителів, учнів та батьків зі святом, побажав успіхів  та досягнень у навчанні та спорті. Школа тепер має мале футбольне поле, у встановленні якого допоміг Сергій Березенко, тож без спортивних перемог не обійтися. За його словами до Ради регіонального розвитку звернулися батьки учнів школи, і тепер їх дітям є де ганяти м’яч.

 

- Чому саме 27-а школа? Так сталося, що нам надійшло звернення звідси про допомогу і ми в рамках роботи Ради регіонального розвитку відгукнулися на прохання, - пояснив народний депутат.

За його словами, коли майданчик був добудований, постало інше питання. Йде осінь і як відомо, у цю пору року темнішає рано. То ж було вирішено встановити ще й освітлення, щоб молодь могла грати і ввечері, а батьки не турбувалися про її безпеку.

До речі на свято Сергій Березенко прийшов не з пустими руками, а до нового футбольного майданчика з освітленням подарував ще й новенькі м’ячі.

Наступним місцем, куди завітав народний обранець став дитячий садочок № 62 «Олеся». І тут не обійшлося без добрих справ. Дізнавшись, що садочку потрібні нові меблі та ремонт приміщень та подвір’я, Сергій Березенко посприяв виділенню коштів на покращення матеріально-технічного стану дошкільного навчального закладу.

Проте подарунки на перше вересня отримують не лише діти та школярі. Народному депутату вихованці дитсадочку подарували картину, яку вони зробили   власноруч, а вдячні батьки нагородили Сергія Березенка подякою батьківського комітету. Також малеча підготувала кілька віршів та пісень, якими і порадувала гостя.

Мало хто знає, але й народний депутат Сергій Березенко колись займався музичним мистецтвом, а саме грав на скрипці. Саме тому він приділив особливу увагу Чернігівській дитячій музичній школі № 1.

Нардеп поспілкувався із персоналом закладу та розповів про свої плани на майбутнє.

- До наступного року спільно з містом ми плануємо добудувати корпус. Він буде досить великий і дасть можливість створити більше класів і розмістити більше талановитих дітей, - зазначив Сергій Березенко.

На сьогодні у музичній школі навчається більше 600 учнів.

Також депутат зізнався, що спільно з Радою регіонального розвитку було зроблено замовлення на декілька дорого вартісних народних інструментів –  бандур. На сьогодні в Україні виготовляють бандури тільки у Львівській майстерні і це дуже тривалий процес. Але Березенко впевнений, що до кінця цього року школа отримає обіцяні інструменти.

Тож сьогодні, 1 вересня, хтось провів своїх дітей перший раз у перший клас, хтось вперше пішов до садочку, школи, вищого навчального закладу чи коледжу, а Сергій Березенко вперше зустрівся з чернігівцями в якості народного депутата.

Олена Михайленко

PR

 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.