Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 13:36:04

Стартувала друга зміна у Чернігівській обласній літній школі для обдарованої та талановитої молоді

21.07.2015   08:50Агенцiя

Нещодавно у таборі «Юний турист» вдало завершився відпочинок юних знавців англійської мови Чернігівщини. А вже 16 липня обласна літня школа для обдарованої та талановитої молоді гостинно відкрила свої двері ще для 40 дітей області, які протягом ІІ-ї зміни історико-краєзнавчого та природничого напрямів будуть активно і змістовно відпочивати.

Учасниками літньої школи стали учні, які за минулий навчальний рік активно проявили себе в науково-дослідній діяльності, стали переможцями та призерами різноманітних конкурсів і олімпіад.

Привітати юних науковців із початком відпочинку завітали заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький та директор ПНЗ «Центр дитячого та юнацького туризму і екскурсій» Петро Степовик.

Звертаючись до юних відпочивальників, Микола Конопацький зазначив:

- Перед вами сьогодні відкривається унікальна можливість, адже, перебуваючи у таборі, ви зможете відновити свої сили, познайомитись з однолітками та цікаво провести час. А найголовніше – поспілкуватись з педагогами-наставниками, які відкриють вам цікавий світ науки та відкриттів, а декому допоможуть остаточно визначитись з темою майбутнього дослідження.

Протягом трьох тижнів для дітей буде створено справжній пізнавальний простір, де за допомогою нових нестандартних методів та підходів розумники і розумниці області намагатимуться підвищити якість своєї творчої, наукової та інноваційної діяльності, отримають цінний досвід командної роботи над проектами, поспілкуються з цікавими людьми.

У рамках обласної літньої школи заплановано проведення різноманітних майстер-класів, інтелектуальних і спортивних змагань та творчих заходів.

Діти також познайомляться з визначними місцями та пам’ятками нашої славетної Чернігово-Сіверської землі під час туристичних подорожей.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.