Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:57:56

ОПОРА оголошує конкурс для учасників Літньої школи з виборів: Election Camp – 2015

29.06.2015   15:11Агенцiя

Двері на цей захід в якості учасників зачинені для представників політичних партій, які планують балотуватися на чергових місцевих виборах або працювати у штабах кандидатів; політичним діячам, які не працюють у третьому секторі; туристам!

Під час інтенсивного курсу навчань планується підготувати громадських активістів з таких тематик:

    виборчі системи та процеси;
    робота виборчих комісій і підрахунок голосів;
    оскарження дій чи бездіяльності організаторів виборів;
    відповідальність за злочини проти виборчих прав;
    виборчі технології;
    адміністративний ресурс та виборча «благодійність»;
    політичні фінанси.

Навчання відбуватиметься як у семінарсько-тренінговому форматі, так і з практичними завданнями, під час яких учасники зможуть застосувати отримані знання.

До виступів на Election Camp будуть запрошені експерти з виборчого права, практики та цікаві спікери, які мають значний досвід у тематиці Школи. Навчання відбуватиметься з рядом мотиваційних компонентів, які направлені на визначення найкращих слухачів та інтеграцію їх до кампаній спостереження ОПОРИ.

Отримані знання будуть практично застосовані учасниками 26 липня під час позачергових виборів народних депутатів у 205 одномандатному мажоритарному окрузі.

Якщо ви дочитали до цього абзацу, значить ви таки активіст-фанат! Тому хочемо запевнити, що буде складно, але корисно та місцями цікаво. Також ми гарантуємо вам 6 днів у колі однодумців. На жаль, під час навчання не вдасться виспатись, бо робота триватиме з самого ранку до пізньої ночі, а 26 липня триватиме для вас півтори доби, але заряд енергії та спогади про інтенсивний курс залишаться на довго. Якщо ви готові на ці випробування заради знань, вмінь, навичок та хорошої компанії, то просимо зареєструватись у формі і чекати відповіді щодо результатів відбору https://goo.gl/cjyPov

Але врахуйте, що відвідуваність усіх секцій та занять Election Camp – 2015 є обов’язковою, тому якщо ви не готові до цього, то краще звільніть місце для зацікавлених потенційних учасників.

Літня школа з виборчої тематики організовується в рамках програми «Місцеве спостереження за виборчими процесами в Україні», що здійснюється за підтримкиUSAID.

Тривалість Election Camp: 23–28 липня.

Місце: славне місто Чернігів.

Організатори покривають витрати учасників на проживання, харчування та дорогу в обидва боки.

Заявки на участь приймаються до 10 липня включно.

 

http://oporaua.org/component/content/article/13-events/7700-opora-ogoloshuje-konkurs-dlja-uchasnykiv-litnoji-shkoly-z-vyboriv-election-camp-2015

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини