Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:01:21

Дії дрібних сільгоспвиробників в контексті Угоди про асоціацію обговорювали в Ічні

27.06.2015   08:38

Дії дрібних виробників сільгосппродукції в умовах Угоди про асоціацію з ЄС, подолання можливих викликів та загроз, використання наданих можливостей стало предметом обговорення під час виїзного семінару-тренінгу «Очікуваний вплив асоціації з Європейським Союзом на агропромисловий комплекс Чернігівської області», що 25 червня відбувся в Ічні.

Участь у відкритті заходу взяв голова Ічнянської райдержадміністрації Григорій Герасименко. Учасники семінару, а це власники домогосподарств, фермерських господарств, представники органів місцевого самоврядування, що діють на сільських територіях Ічнянщини змогли підвищити свій рівень інформованості щодо реалізації власних ініціатив, розвитку дрібного підприємництва, кооперації, органічного землеробства, сільського туризму, заняття перспективними видами рослинництва та тваринництва тощо, поспілкуватися з приводу об’єднання зусиль та співпраці.

«Не варто сидіти, і очікувати допомоги від держави, необхідно й самим проявляти ініціативу, змінювати власне мислення – зазначила під час семінару заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Римма Олексенко та наголосила на важливості власних зусиль для розвитку й пошуку нових форм зайнятості в сільській місцевості.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини