Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:43:56

ДАІвці провели день безпеки в бібліотеці

15.06.2015   07:05Агенцiя

Працівники Державтоінспекції разом з навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівщини провели заходи, спрямовані на виховання у дітей культури безпечної поведінки на дорогах під час відпочинку. Тематичні уроки правоохоронці проводять в пришкільних таборах відпочинку, що функціонують до кінця червня.

Вартові доріг відвідали Чернігівську обласну бібліотеку для дітей імені Миколи Островського. До бібліотеки запросили дітлахів з пришкільного табору чернігівської школи №36, які заздалегідь приготувались до зустрічі з дорослими помічниками.  Діти продемонстрували свої таланти, відобразивши власне бачення безпеки дорожнього руху крейдою на асфальті.

Не випадково зустріч проходила в бібліотеці, адже книжки займають одне з перших місць у пізнанні корисної для життя інформації. Діти переглянули тематичну лялькову виставу «Твій друг Світлофор». Цікавою була й виставка дитячих книжок, що пропагують дорожню грамоту. На  літній книжковій альтанці діти перепочили, переглядаючи книжки.

У свою чергу правоохоронці нагадали малечі Правила дорожнього руху України та закріпили знання практичним заняттям. На умовному перехресті юні пішоходи відпрацювали навички безпечного переходу проїзної частини дороги.

 Наприкінці зустрічі діти стали учасниками флешмобу,  створивши світлофор з повітряних кульок, подарованих працівниками ДАІ. Правоохоронці побажали малятам приємного та безпечного відпочинку під час канікул, а діти - не порушувати Правил дорожнього руху.

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини