Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:53:31

У колоніях Чернігівщини відбулось свято "Останнього дзвоника"

02.06.2015   13:10Агенцiя

В Чернігівській виправній колонії (№ 44) та Прилуцькій виховній колонії урочистості розпочались проведенням святкових лінійок із занесенням Державного прапора та звучанням гімну України.

Продовжились зібрання вітальними словами адміністрацій пенітенціарних установ та побажаннями подальшого навчання за стінами виправного закладу із здобуттям професії.

Так, в Чернігівській виправній колонії (№ 44) останній дзвоник пролунав для 11 засуджених жінок, які отримали атестати про повну загальну середню освіту.

У Прилуцькій виховній колонії «прощалися з дитинством» 33 випускника загальноосвітньої школи  № 15. З вітальними словами до них звернулись: начальник колонії підполковник внутрішньої служби Євгеній Квітницький, батьки, представники управління освіти Прилуцької міської ради та соціальних служб.

Під час урочистого і зворушливого дійства звучали вірші і пісні, створені вихованцями на честь вчителів. Хлопці розповідали про своє шкільне життя гумористичними сценками, нагороджували педагогів спеціально виготовленими дипломами та квітами. Батьки вручили випускникам материнський коровай, як благословення у доросле життя, а вихованці дитячого будинку «Сонечко», наймолодші гості свята, привітали випукників запальним гопаком.

Кульмінацією свята став вальс випускників, й це було вражаюче і дивовижно красиво. Навчали танцювати й виконали разом з хлопцями прекрасний вальс випускниці прилуцької школи № 10.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.