Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:13:17

"Останній дзвоник" у податковому класі

30.05.2015   11:18Агенцiя

Травневого ранку пролунав останній дзвоник у податковому класі, відкриваючи учням дорогу у доросле самостійне життя. З радістю та гордістю за випускників прийшли сказати напутнє слово працівники Головного управління ДФС у Чернігівської області, які свого часу проводили для учнів цікаві заходи з податкової тематики та традиційні спортивні турніри.

- Бажаємо, щоб отримані знання з основ податкової системи допомогли отримати гарну освіту та бути успішними у житті, – зазначив голова спортивної комісії Ради профспілки ГУ ДФС у Чернігівській області Ігор Закружний, відзначаючи цінним подарунком кращого учня податкового класу та активного учасника спортивних змагань, хокеїста Дмитра Скрипку.

Доброю традицією стала багаторічна співпраця Головного управління ДФС у Чернігівської області із ЗОШ №20 м. Чернігова, де успішно функціонує податковий клас, учні вивчають курс «Основи податкових знань». У податківців склалися дружні стосунки з учнями, адже крім занять, конкурсів  і вікторин з податкової та фінансово-економічної тематики у школі проводяться спортивні змагання «Золота шайба», «Льодова блискавка», естафета з бігу на ковзанах, турніри з футболу «Вересневий кубок» тощо.

Підростаюче покоління повинно усвідомлювати, що майбутній розвиток держави ґрунтується на міцному бюджеті та сумлінній сплаті податків.  Саме тому працівники Головного управління ДФС у Чернігівської області приділяють увагу вихованню податкової культури у  школярів, співпрацюють з закладами освіти, запроваджують податкові класи, допомагають школярам вивчати спеціальний курс «Основи податкових знань».
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.