Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:43:53

Чернігівців навчать як убезпечити себе під час трудового процесу - вперше в місті відзначатимуть День безпеки праці

21.04.2015   17:26Агенцiя

25 квітня вперше у Чернігові пройде акція, приурочена до Дня безпеки праці.

Про це організатори повідомили на прес-конференції в дискусійному клубі «Експертна думка», де розказали про те, як буде проходити саме дійство.

Реманець Сергій, засновник компанії «Спецназ», що є одним з організаторів  проведення Дня безпеки праці, розповів, що останнім часом його дуже хвилює ситуація з дотриманням техніки безпеки на виробництві та індивідуальному трудовому процесі.

Саме тому, за словами учасників заходу, на площі біля торгового центру Мегацентр влаштують виставку-ярмарок, де проходитимуть різноманітні майстер-класи по безпеці праці. Усіх бажаючих навчать правильно використувати специфічні засоби захисту, працювати з твердотопливними котлами, що особливо актуально в період здорожчання газу. Офіційний деллер в Україні ТМ «BOSCH» магазин «Спайс» покаже як правильно і безпечно користуватися електроінструментами. Спеціалісти покажуть що робити в загрозливих ситуаціях та як при цьому може допомогти знання безпеки праці та відповідний захист. «Основна мета акції – це підвищення рівня культури використання засобів індивідуального захисту», - зробив наголос Сергій Реманець.

 Цікавим свято Дня безпеки праці буде не тільки для дорослих, але й для діточок. Про те, щоб малеча весело та з користю провели час поки дорослі оглядатимуть виставку-ярмарок, подбає студія «РозУмка». Юлія Жданова розповіла, що дітки також будуть навчатися правилам безпеки на дорозі та в побуті. Проходитиме це в інтерактивній ігровій формі, адже малюки навчаються граючи.

Також слід зазначити, що цей день буде проводитися велопробіг «Відповідальність починається з мене», метою якого є пропаганда та утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі та формуванню соціально активного населення. Про це повідомила Олена Царюк, прес-офіцер Управління ДАІ в Чернігівській обл. Реєстрація учасників розпочнеться о 10.30 на Красній площі, звідки і стартує велопробіг. Фінішують велосипедисти біля ТРЦ «Мегацентр» о 13.00, де і продовжиться святкування дня безпеки праці.

Отож, 25 квітня о 12.00 запрошуємо працівників підприємств, дачників та городників, молодих та літніх чернігівців, велосипедистів, дітей провести час корисно та відсвяткувати «День безпеки праці», а велосипедистів о 10.30 взяти участь в велопробігу.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини