Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:05:19

Запрошуємо юних чернігівців помріяти про майбутнє

29.01.2015   13:18Агенцiя

Цього року Всеукраїнський конкурс дитячої творчості під егідою Державної фіскальної служби матиме назву: «Майбутнє країни – у мріях дитини».

Традиційно конкурс покликаний сприяти формуванню економічної грамотності і податкової культури у школярів – майбутніх платників,та зміцненню позитивного іміджу органів Державної фіскальної служби України.

У творчих змаганнях можуть брати участь школярі двох вікових категорій – 9-11 та 12-15 років. Конкурсанти змагатимуться між собою за такими напрямками дитячої творчості з податкової та митної тематики, як:
художні твори; комп’ютерна графіка (анімація); літературні твори.

Вимоги до оформлення художніх творів: роботи, виконані у довільній живописній формі повинні відповідати загальній тематиці конкурсу; розмір роботи не повинен бути більшим за формат А2; робота не повинна оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо; на зворотному боці кожної конкурсної роботи або додатка до роботи необхідно зазначити українською мовою (назву роботи, техніку виконання; прізвище, повне ім'я та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора; коротку біографічну довідку з описом творчих здібностей та хобі; назву навчального закладу, контактний телефон).

Роботи, створені за допомогою комп'ютерної графіки, які надаються на конкурс, можуть бути виконані у довільній формі та мають відповідати загальній тематиці конкурсу. Час демонстрації рухомої графіки не повинен перевищувати 5 хвилин. Твори мають бути (за можливості) надруковані на папері формату А4 в одному примірнику та обов'язково подані в електронному вигляді (диск).

На конкурс подаються різножанрові літературні доробки (оповідання, новела, замальовка, казка, фейлетон, реферат, поезія, тощо). Літературні твори повинні бути надруковані на папері формату А4 в одному примірнику, а також обов'язково подані в електронному вигляді (диск, дискета, електронна пошта).

Обов’язково, як до робіт із комп’ютерної графіки так і літературних творів, що подаються для участі в конкурсі, повинна додаватися довідка про автора із зазначенням: його прізвище, повного ім'я та дати народження; місця проживання (повну адресу); короткої біографічної довідки з описом творчих здібностей та хобі автора, а також назви навчального закладу, контактного телефону.

Зауважимо, що роботи, надіслані на конкурс, не рецензуються та не повертаються авторам.
Конкурс проводитиметься у три етапи. Перший етап конкурсу відбуватиметься на районному рівні і триватиме з січня до 15 квітня 2015 року.

Другий етап конкурсу відбудеться у травні й проходитиме на регіональному рівні, де визначатимуться найкращі учнівські роботи серед надісланих з районів. Автори робіт, які посядуть перші місця на другому етапі, стануть лауреатами Всеукраїнського рівня.
Переможці регіональних відбіркових турів візьмуть участь у загальнонаціональному визначенні переможців, що відбуватиметься протягом червня-серпня цього року.

Шановні школярі міста Чернігова! Запрошуємо вас взяти участь у конкурсі та висловити своє бачення та розуміння ролі, значення та місця податків, зборів, платежів у житті держави і суспільства. Роботи оформлені належним чином ви можете надати не пізніше 31 березня 2015 року до ДПІ у м. Чернігові ГУ ДФС у Чернігівській області за адресою: вул. Кирпоноса, буд. 28. Телефон для довідок: 652854.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.