Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:28:44

Бізнес-квест для юних банкірів «Детективна історія – секрет однієї купюри» у Чернігові

20.01.2015   13:58Агенцiя

У ПриватБанку з 28 січня 2015 буде проходити бізнес-квест «Детективна історія – секрет однієї купюри».

Для участі запрошуються Юніори старше 10 років. Квест будуть проводити щосереди в офісі ПриватБанку за адресою: м. Чернігів, вул. Серьожнікова, 6.

Дитячий бізнес-квест – це колективний розважальний захід ігрового характеру для дітей та підлітків. Гра позитивно впливає на інтелектуальний і фізичний розвиток дітей, вчить їх нестандартно мислити та працювати в команді.

Завдання квесту

20 років тому клієнт відкрив у банку депозит. Щоб купити будинок, він зняв усю суму, але на депозиті залишилася 1 купюра номіналом 100 гривень.
Учасникам необхідно знайти цю купюру та дізнатися, на що вона перетворилася. Діти мають зібрати пазл із підказкою.

Програма заходу
Юніорам проведуть екскурсію до відділення та розкажуть про роботу касирів, клієнт-менеджерів, охоронців, керівника відділення тощо. Під час екскурсії діти візьмуть участь у конкурсах на теми: «Що таке гроші?», «Банк і банківські послуги», «Можливості Картки ЮНІОРА: БізнесШкола, акції». Учням презентують Картки ЮНІОРА, покажуть одну із серій мультфільму «Абетка грошей», а також продемонструють основні опції термінала самообслуговування, банкомата, Приват24, мобільних додатків. Діти, в яких вже є Картки ЮНІОРА, матимуть можливість здійснити навчальні транзакції.

Після квесту та екскурсії найактивніші учасники отримають подарунки та сфотографуються на пам'ять.

Освітня програма ЮніорБанку стартувала в 2009 році в Україні. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовно навчатися фінансової грамотності, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Детальніша інформація – на сайті www.juniorbank.ua.


 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини