Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:09:07

Вчителька за шпаргалку звеліла вибити дух із школяра

12.12.2014   12:36

П’ятикласника Микитку Михайленка побили однокласники,та так, що хлопчик ледь живий дістався додому. Проте найстрашныше, що бійку зініціювала вчителька дітей, повідомили Вікна-Новини.

Зараз у нього черепно-мозгова травма з посттравматичним синдромом.

«Викладачка нацькувала дітей на уроці на мого сина. Завтра в них урок в цієї вчительки, він коли вчора дізнався, що вона буде вести урок — просто почав плакати,»- каже мама Микити Юлія Михайленко.

Про те, як на уроці світової літератури діти познущалися над своїм однолітком, вони ж самі й розповіли спочатку іншим вчителям, а потім батькам.

«Дитина лежала на підлозі, а вчитель далі проводила урок,»- заявляє голова батьківського комітету школи Олена Кушнірекно.

Костик, єдиний з класу, кинувся захищати друга. Каже: Микиту почали гамселити, бо так звеліла вчителька. Через те, що той підказував йому на контрольній.

«Вона каже: «хто успокоїть цього дурачка?», і усі подняли руку і побігли його бити купою. Він лежить блює, а вона говорить: «сідайте, пишіть дальше,» — розказує друг Миколи Костя.

Звестися на ноги та дістатися додому Микиті Михайленкові допоміг Костик. Микита каже: той урок забув би як нічне жахіття, та проблеми зі здоров’ям нагадують.

Дорослі в школі здійняли гвалт. Твердять: вчителька не просто спровокувала бійку, а ще й мовчки споглядала, як учні глумляться над своїм однокласником. Навіть досвідчених вчителів цієї школи такий вчинок колеги шокував.

Провини за собою п’ятдесятип’ятирічна вчителька не визнає. Каже: то недоброзичливці у такий спосіб хочуть її звільнити з роботи, бо останнє слово у цій справі за правоохоронцями. Вони вже розпочали кримінальне провадження за фактом завдання легких тілесних ушкоджень. І зараз з’ясовують, чи відкривати провадження по іншій статті.

Ну а поки слідство триває, батьки звернулися до правоохоронців, аби ті усунули вчительку світової літератури від викладацької діяльності.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини