Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:01:41

Цікаві події у Чернігівському інституті імені Героїв Крут МАУП

29.11.2014   10:32Агенцiя

Студентське життя у Чернігівському інституті МАУП завжди насичене різними змістовними заходами. Листопад видався швидкоплинним, але дуже продуктивним з точки зору подій.

Відвідування виставки «Петриківка – душа України» петриківського розпису дійсно наповнила студентську душу позитивними, яскравими емоціями.

25 листопада у приміщенні інституту відбувся брейн-ринг «Lumen intellects» - «Світло розуму». Ведучий брейн-рингу – Семенець Валерій, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради провів захід на високому професійному рівні. У грі взяли участь три команди: «Ерудит» –економічний факультет ЧІ МАУП, «Десна» – юридичний факультет ЧІ МАУП та «Діти Феміди» – ЧНТУ, факультет господарського права та соціального забезпечення. Протягом інтелектуальної гри задавались цікаві нестандартні питання на логічне мислення та винахідливість в галузі правознавства. За результатами гри перше місце посіла команда «Ерудит», друге – команда «Діти Феміди», третє - команда «Десна».В якості призів за активну участь команди отримали дипломи та сувеніри у вигляді «мудрих» сов.

26 листопада заступник директора з науково-педагогічної роботи, кандидат економічних наук, доцент ЧІ МАУП Назарко Світлана Олексіївна організувала та провела зі студентами 3-го курсу економічного факультету нашого інституту «круглий» стіл на тему: «Актуальні проблеми маркетингу та реклами в освіті». На початку заходу Буковська Ольга Олекандрівна, к. пс. н, доцент провела міні-тренінг на тему «Самореалізація на ринку праці», розповіла про те, які вміння та навички потрібно мати, аби вдало себе презентувати роботодавцю. Далі студенти виступили з доповідями на такі теми: «Специфіка маркетингової діяльності на ринку освітніх послуг» – Ковальчук Діана; «Перепідготовка фахівців» – Прокопчук Ольга; «Презентація ЧІ МАУП» – Тацоха Євгенія; «Сегментація ринку освітніх послуг» – Костюк Наталія; «Рейтинг вузу як його реклама» – Стось Вікторія; «Сучасні заклади освіти України» - Лавріненко Вячеслав; «Фінансова політика вузів України» - Костюк Наталія.

27 листопада під керівництвом кандидата історичних наук, доцента Козинець Олени Гаврилівни також був проведений «круглий» стіл на тему: «Голодомор 1932-1933 років в Україні та його наслідки». Перед студентами було поставлено завдання знайти інформацію про голодомор на Чернігівщині у спогадах мешканців тих районів, де саме студенти проживають. Таким чином учасники «круглого» столу дізналися про страшні події тих часів та вшанували пам’ять загиблих під час голодомору в Україні.

 

Прес-служба ЧІ МАУП

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини