Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 10:09:06

Пасажироперевізники перевірили свої знання Правил дорожнього руху

22.11.2014   10:32

В рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, що проходив на Чернігівщині з 10 по 16 листопада, працівники Державтоінспекції провели ряд цільових заходів, пов'язаних із зниженням аварійності в регіоні.

Кожен правоохоронець мав свій напрямок роботи. Інспектори дорожньо-патрульної служби в ході нагляду за дорожнім рухом виявляли нетверезих водіїв, любителів їзди «з вітерцем», інших злісних порушників правил.

А от працівники відділу автотехнічної інспекції та реєстраційно-екзаменаційної роботи управління Державтоінспекції області на чолі із заступником начальника управління ДАІ області Сергієм Хмельницьким зробили акцент на водіях, яким більшість людей довіряє своє життя, перебуваючи в громадському транспорті.

З початку року на Чернігівщині сталося 14 дорожньо-транспортних пригод саме з вини водіїв автобусів, в яких 26 осіб отримали тілесні ушкодження та четверо загинуло.

Аби перевірити знання та нагадати пасажироперевізникам Правила дорожнього руху України, керівництвом ДАІ спільно з дирекціями підприємств, що займаються перевезенням пасажирів, було прийнято рішення про додаткову здачу водіями іспиту на знання Правих дорожнього руху.

Перевірка знань проводилася в екзаменаційному класі центру надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів в місті Чернігові.

Перевірити свої знання прийшли 35 водіїв з різних організацій, зокрема, Чернігівської автомобільної компанії, Чернігівського тролейбусного управління, дочірнього підприємства «Пассервіс-Люкс».

Екзамен носив скоріше змагальний характер і містив 20 питань. Допускалися лише дві помилки. І хоча всі учасники змагань на перший погляд складали враження досвідчених водіїв, але результати іспиту показали іншу картину, бо з 35 водіїв пройшли тест лише 26.

Наприкінці зустрічі заступник начальника управління Державтоінспекції Чернігівщини Сергій Хмельницький підвів підсумки іспиту. Він нагадав водіям про існуючу можливість тренувань в екзаменаційному класі центру надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів в місті Чернігові.

Також керівник запросив всіх бажаючих замінити старі водійські посвідчення на нові пластикові.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.