Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:30:09

Ліцеїсти обласного педагогічного ліцею звернулися до українських військових

12.11.2014   15:25Агенцiя

Ось уже не один місяць кожен день небайдужі учні Чернігівського обласного педагогічного ліцею відслідковують тривожні новини зі сходу України та всі разом хвилюються за наших військових і пишаються тим, як героїчно вони відстоюють цілісність і єдність своєї Батьківщини. Саме тому учнівський парламент спільно зі студією «Відеоквадрат» ініціював зйомку відеозвернень ліцеїстів до воїнів, які перебувають у зоні проведення АТО.

Під зворушливі акорди ліричної пісні у виконанні української групи «Океан Ельзи» ліцеїсти у вишиванках звернулися до воїнів-захисників, які своєю мужністю, хоробрістю та ціною власного життя борються за наш спокій, відстоюють цілісність і незалежність нашої України. Тримаючи у руках символічну жовто-блакитну стрічку єднання, діти від щирого серця дякували вірним синам України за мирне небо, адже у цей складний для України час саме вони є нашою єдиною надією на щасливе і безхмарне майбутнє.

Діти сердечно побажали нашим військовим, щоб ворожі кулі і «Гради» оминали їх, а додому вони повернулись живими і неушкодженими з перемогою у руках.

Крім того, учні підготували нашим воїнам символічні листи і малюнки. Одна із робіт, малюнок ліцеїстки Вікторії Гець, стала своєрідною заставкою для роликів, адже вона яскраво проілюструвала основну ідею дитячої ініціативи.

Відео юні патріоти поширили через соціальні мережі. Його можна переглянути за наступними посиланнями:

http://youtu.be/eELB7ibS9IQ

http://youtu.be/p3F7xjyWjN8

http://youtu.be/8-9nT_y__tU

http://youtu.be/s5IUVwpUgls

http://youtu.be/nm-Y7mpasUo

http://youtu.be/pB_bjFZ6tEQ

 

За інформацією
Управління освіти і науки
облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини