Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:50:21

Перше практичне заняття у "Школі молодого журналіста"

13.10.2014   19:35Агенцiя

Слухачі «Школи молодого журналіста» відвідали щотижневий брифінг у Чернігівській ОДА 13 жовтня. Це стало їхнім першим практичним завданням в рамках проекту.

Старшокурсники та журналісти-початківці, які беруть участь в освітньому проекті «Школа молодого журналіста», побували 13 жовтня на традиційному понеділковому брифінгу в облдержадміністрації. Там вони ознайомилися зі деталями проведення в області тренування з цивільного захисту населення та зі станом підготовки до позачергових виборів до Верховної Ради України.

За підсумками брифінгу слухачі школи підготують інформаційні повідомлення, користуючись знаннями, отриманими під час теоретичного заняття з Владиславом Савенком. Після цього вони отримають поради та рекомендації від майстра чернігівської журналістики.

— Люди, які виступали, були достатньо підготовлені, на запитання які їм ставилися, були [надані] всі відповіді, — говорить учасниця «Школи молодого журналіста» Тетяна Борисенко, третьокурсниця Чернігівського національного технологічного університету. — Матеріал написати можна, оскільки робилися відповідні записи, нам роздадуть прес-релізи, за допомогою яких можна буде уточнити інформацію. Я думаю, ми впораємося з цим завданням.

«Школа молодого журналіста» стартувала у Чернігові 8 жовтня. У її рамках відбудеться тримісячний курс тренінгів і практичних завдань для старшокурсників, які цікавляться роботою ЗМІ, та журналістів-початківців.

Проект реалізує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА, ГО «Асоціація регіональних ЗМІ» та «Разом до громадянського суспільства» за підтримки компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна».


http://cntime.cn.ua/chas-novini/pershe-praktychne-zaniattia-u-shkoli-molodoho-zhurnalista.html

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.