Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:05:03

Анатолій Євлахов привітав учителів. ФОТО

05.10.2014   11:10Агенцiя

Кандидат у народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 207 Анатолій Євлахов привітав працівників сфери освіти Городнянського і Корюківського районів з професійним святом.

Напередодні Дня вчителя, який цьогоріч відзначається 5 жовтня, кандидат у народні депутати України Анатолій Євлахов завітав до Городнянської районної гімназії та відвідав урочисті заходи, що відбулися у Корюківському районному будинку культури.
Завітавши до найбільшого навчального закладу Городнянщини, в якому нині навчаються 482 дітей, Анатолій Євлахов ознайомився з його роботою, здобутками гімназистів і побував на урочистих заходах з приводу професійного свята.

Щиро привітавши педагогічний колектив не тільки гімназії, а й усієї Городнянщини, кандидат у народні депутати побажав учителям міцного здоров’я, слухняних та здібних учнів і вдячних випускників.

«З дітей починається країна, а дітей виховують учителі. Тож праця педагогів дуже відповідальна, потрібна й важлива», – заявив Анатолій Євлахов у своєму вітальному слові.

Він також побажав освітянам покращення підтримки з боку держави та мирного неба.
На свято вчителів сусідньої Городнянщини Анатолій Євлахов завітав не тільки як кандидат у народні депутати, а й як добрий сусід, давній та надійний партнер, представник Корюківської фабрики «Слов’янські шпалери».

Найбільше підприємство Корюківщини багато зробило не тільки для рідного краю, а й для сусідів, зокрема, тієї ж самої Городнянської районної гімназії.
Не залишила фабрика поза увагою колектив навчального закладу і напередодні професійного свята, надавши допомогу у проведенні урочистого заходу.

«Сказати, що «Слов’янські шпалери» багато зробили для свого району та сусідів, – це не сказати нічого», – заявив, представляючи Анатолія Євлахова педагогам, заступник голови Городнянської райдержадміністрації Олександр Верхуша.
За його словами, Корюківська фабрика, на якій кандидат у народні депутати Анатолій Євлахов очолює департамент аналізу і контролю, завжди допомагала і допомагає навчальним закладам своєю продукцією. Зокрема, цього року підприємство власним коштом передплатило для городнянських педагогів періодичні видання.

Після урочистостей Анатолій Євлахов поспілкувався з директором гімназії Михайлом Федоренком. Останній розповів про давню проблему – довготривалий ремонт даху, який до сих пір не завершено.

«Загалом на ремонтні роботи Городнянської районної гімназії бюджетом передбачено 8 мільйонів гривень, з яких 3,6 мільйона витрачено. Але даху до цього часу так і не відремонтовано, він протікає, через що навчання у двох класних приміщеннях узагалі не проводяться», – поскаржився гостю керівник закладу.

При цьому директор зазначив, що, за великим рахунком, дах ремонту не потребував, тож чому колишній голова облдержадміністрації Володимир Хоменко та нині діючий народний депутат Ігор Рибаков вирішили його полагодити, не зрозуміло.

У гімназії припускають, що затія з дорогим ремонтом – це передвиборчий піар Ігоря Рибакова, про що свідчив великий плакат з відповідним написом, який прикрашав фасад гімназії напередодні минулих виборів.

Анатолій Євлахов з розумінням поставився до турбот директора Городнянської районної гімназії, і, в свою чергу, зазначив, що за умови проведення такого ремонту на Корюківській фабриці було б витрачено в чотири рази менше коштів, а строки не перевищили б і двох місяців.

Урочистості з нагоди Дня вчителя того дня відбулися і в Корюківці, де в районному будинку культури працівників сфери освіти привітали представники влади, бізнесу та громади.

«У сучасному суспільстві для успіху людини дуже важлива освіта. І саме шкільний учитель може зацікавити дитину новими знаннями, привчити до читання, допомогти виявити таланти», – заявив Анатолій Євлахов у своєму вітальному слові землякам-освітянам.


Віктор Михайленко, фото автора

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини