Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:00:51

Увага! З 1 жовтня розпочнеться прийом документів для участі у дев’ятому всеукраїнському студентському конкурсі "Завтра.UA"

29.09.2014   12:47

Цього року Чернігів представляв на конкурсі Єгор Аванесов. Він став автором найкращої конкурсної роботи за напрямом «Інженерія та енергетика».

На думку Єгора такі конкурси допомагають студентам розвиватися, працювати над науковими статтями, а також оцінити власний потенціал.

- Шкода, що наші ВНЗ мало були представлені на цьому конкурсі у 2013/2014 рр., - розповів студент. – Адже серед наших студентів та випускників є розумні та творчі особистості.

Нагадаємо, що у 2014 році прийом документів до участі у дев’ятому всеукраїнському студентському конкурсі «Завтра.UA», заснованого благодійною організацією «Фонд Віктора Пінчука – соціальні ініціативи» розпочнеться 1 жовтня.

Участь у конкурсі зможуть прийняти студенти 3-6 курсів денної форми навчання, які проходять навчання в вишах-партнерах програми або якщо їх ВУЗ має IV ступінь акредитації.

Переможці визначаються за двома критеріями – наукова робота (написання наукової статті для конкурсу) та оцінювання особистісного потенціалу (робота в групах).

Основною відмінністю даного конкурсу є те, що всі потенційні стипендіати знаходяться в однакових умовах і їх перемога залежить лише від них самих. Експерти, які перевіряють роботи, не знають кому вони належать, а отже і неможливо підтасувати результати. Такі умови забезпечують прозорість і чесність відбору.

Загальна кількість переможців встановлюється фондом – зазвичай їх близько 300. Результатом перемоги є отримання стипендії від фонду – близько 800грн./місяць протягом року. При цьому варто зазначити, що всі стипендіати отримують однакову грошову винагороду в незалежності від зайнятого місця в рейтингу.

На думку Єгора Аванесова, стипендія не є основною винагородою переможців. Можливість приймати участь у щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) із світовими лідерами та видатними діячами; розробляти методи та прийоми з покращення екологічного становища нашої країни під час зустрічі Climate Change Camp заснованого «Фондом Віктора Пінчука» та фундацією Coca-Cola; участь у конкурсі «Всесвітні студії», який дає можливість отримати ступінь магістра в будь-якому найкращому ВУЗі світу. Все це та багато чого іншого дає перемога в конкурсі.

- Тому, шановні старшокурсники, які готові займатися науковою та соціальною роботою, не зволікайте і приймайте участь в конкурсі 2014/2015, який розпочнеться вже незабаром. Поповнюйте ряди переможців Чернігівщини, які повірили у власні сили, - наголошує стипендіат конкурсу 2013/2014, Єгор Аванесов.

Більш детально з інформацією про конкурс та діяльність «Фонду Віктора Пінчука» можна ознайомитися на офіційному сайті   http://www.zavtra.in.ua/.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини