Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:19:52

Свято дитячої творчості "Барви сонячного літа"

12.07.2014   11:05Агенцiя

Минулого року в області було започатковано добру традицію проведення дня позашкілля в оздоровчих таборах Чернігівщини.

10 липня до вихованців інтернатних закладів, які оздоровлюються у таборах «Зміна» і «Барвінок», завітали працівники обласних позашкільних навчальних закладів області, які організували для дітлахів ряд пізнавально-розважальних заходів.

Концерт за участю вихованців обласного Палацу дітей та юнацтва розпочав свято творчості «Барви сонячного літа». На позитивний настрій присутніх налаштували вихованці циркової студії «Скоморохи» та сольний вокальний виступ Анни Кабенок.

Педагоги обласної станції юних натуралістів навчали дітей опановувати мистецтво виготовлення ляльок-мотанок, складання букетів з живих квітів, виготовлення з паперу птахів, надання нового життя використаним речам. Вихованці таборів мали змогу побути вченими-орнітологами та дослідниками-ентомологами. Найбільший інтерес у дітлахів викликали живі тварини, за якими можна було не тільки спостерігати, а й потримати у руках та погодувати.

Майстер-клас з фігурного водіння велосипеда провели для дітей працівники ПНЗ «Центр дитячого та юнацького туризму і екскурсій». Діти взяли активну участь у програмі «Бути здоровим – це модно, бути успішним – це класно!», яку підготували педагоги обласного Палацу дітей та юнацтва.

Майстер-класи з гончарства, фітодизайну, тісто- і паперопластики, виготовлення літаків провели керівники гуртків обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Дитячій аудиторії продемонстрували чудеса майстерного володіння технікою: показові виступи на картах, запуск ракет та трек для автотрасових моделей.

Про проведене свято його учасникам ще довго буде нагадувати оригінальний сувенір – дерево життя, яке діти виготовляли всі разом з двокольорових жовто-блакитних метеликів.


За інформацією Управління освіти і науки облдержадміністрації

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини