Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:55:56

Урочистий випуск слухачів Чернігівського юридичного коледжу

05.07.2014   15:02

5 липня на Пагорбі Слави, біля Болдиних гір, відбувся урочистий випуск молодих фахівців-офіцерів, які закінчили Чернігівський юридичний коледж Державної пенітенціарної служби України у 2014 році.

Привітати молодих офіцерів з цією подією завітали заступник Міністра Юстиції України – керівник апарату Ігор Алексєєв, заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Сергій Журман, Голова Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький та керівники силових структур області.

Урочистості розпочалися з покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату та «Вічного вогню» на Болдиній горі.

-З новим багажем, набутих в юридичному коледжі знань, ви будете реалізовувати пенітенціарну політику держави в усіх підрозділах Державної кримінально-виконавчої служби України. Саме вам продовжувати славні традиції батьків та дідів, охороняти мирну працю та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави,- наголосив Сергій Журман, вітаючи випускників.

Слід зазначити, що цьогорічні урочистості для коледжу особливі, адже випуск ювілейний - двадцятий. Дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» отримали 96 курсантів, які навчалися за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», та 50 курсантів - дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». Одинадцять випускників юридичного коледжу отримали дипломи з відзнакою.

Після вручення дипломів слухачам відбулися показові виступи курсантів коледжу.

Обряд благословення випускників провів Архієпископ Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій.

На завершення заходу випускники та курсанти коледжу урочистим маршем пройшли біля підніжжя Меморіалу Слави.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.