Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:20:14

Виховати молодь патріотами – справа відповідальна

26.06.2014   12:25

Напередодні Дня молоді секретар Чернігівської міської ради Владислав Кухар вітає усіх, хто здійснює суспільно важливу місію – виховує молодь на принципах щирого патріотизму та активної громадянської позиції.

«Патріотизм, я переконаний, починає формуватися ще з дитсадка, зі школи, і дуже добре, що наші педагоги намагаються зробити все від них залежне, аби виховати патріотизм у молоді», - каже Владислав Кухар, який опікується сферою освіти.

Він відзначив ключову роль достойної підготовки майбутніх вихователів та вчителів у зростанні патріотичної свідомості підростаючих поколінь та вручив Подяки міського голови працівникам Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка.

Керівництво вишу проводить цілу низку заходів, спрямованих на розвиток патріотичного виховання. «Ми підтримуємо нашу молодь, надаємо можливість проявляти себе. Вони ініціюють різноманітні акції, флеш-моби, зокрема, й патріотичного спрямування, які показують їх із найкращого боку», - з гордістю розповідає про своїх студентів культорганізатор Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка Ольга Гомбалевська.

Подяками міського голови з нагоди Дня молоді відзначені проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, кандидат історичних наук, доцент кафедри історії та археології України Інституту історії, етнології та правознавства імені О.М. Лазаревського Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка Валентин Панченко та культорганізатор цього ж навчального закладу Ольга Гомбалевська.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини