Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:13:59

Срібнянські пенсіонери навчались фінансової грамотності

04.06.2014   11:53Агенцiя

В смт Срібному пройшов урок БізнесШколи для пенсіонерів. Відвідали даний урок билизько 20 пенсіонерів. Урок проводився в Срібнянській центральній бібліотеці.

Перше заняття розпочалося зі знайомства та запитань, що виникли у пенсіонерів при користуванні пенсійною карткою ПриватБанку. Тренер познайомила слухачів з перевагими пенсійної картки та картки “Універсальна”, програмами “Бонус плюс” та “Депозит”, послугою накопичення “Копилка”. Велику увагу було приділено безпеці користування картками, правилами передачі персональних кодів, користуванні банкоматами. Аби заняття не здалися нудними, а засвоєння почутого проходило швидше, розповіді тренера чергувались з переглядом коротких роликів, чаюванням та солодким столом.

Банківські послуги повинні зробити життя пенсіонера простішим та комфортніши. Технологічні та технічні можливості ПриватБанку зростають чи не щоденно, ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних світових банків. На сьогодні ми бажаємо, аби людям пенсійного віку користуватись всіма нашими продуктами було звично та зручно, а дистанційне обслуговування не викликало труднощів.

В червні місяці заплановано провести уроки БізнесШколи для пенсіонерів в м.Бобровиця та в інших районних центрах Чернігівської області.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Майже 54040 пенсіонерів Чернігівщини користуються пенсійними картками ПриватБанку. Лише з початку року у Чернігівському регіональному управлінні ПриватБанку відкрито більше 2535 нових пенсійних рахунків.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини